Deali Weken! met kortingen tot wel 70% - Gebruik code Deali voor extra korting!

Verzending & Levering

Ons doel is om u de beste verzendopties te bieden, ongeacht waar u woont.

Wij leveren kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland en Europa. Dit is mede mogelijk door de bijzondere relaties die wij hebben met fabrikanten wereldwijd. Als wij een product niet op voorraad hebben dan kunnen wij met behulp van onze snelle communicatie schakelen met de fabrikant en vragen het product direct door te sturen naar u. In dit geval hoeft het product niet eerst langs ons en krijgt u het sneller in huis.

Wij bieden u exclusieve prijzen voor onze producten met excellente klantenservice, in ruil daarvoor vragen wij van u iets meer geduld te hebben dan de gewoonlijke ‘’vandaag besteld, morgen in huis’’ slogans van de Nederlandse giga winkels.

Het tijdsbestek voor de bezorging van bestellingen is verdeeld in twee delen:

Verwerkingstijd: Orderverificatie, maatwerk, kwaliteitscontrole en verpakking.

Alle bestellingen worden verzonden naar één van ons magazijnen voor verzending. Dit gebeurt binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Het magazijn verwerkt de bestellingen, wat ongeveer 1-3 dagen duurt. 

Levertijd: Dit verwijst naar de tijd dat het kost voordat producten vanuit onze magazijn naar uw thuis worden verzonden.

Onze levertijd kan verschillen, dit heeft te maken met de huidige Covid-19 situatie. Wij bezorgen namelijk gratis door heel Europa, Canada, Amerika en meer. Daarom hebben we dan ook om logistieke redenen gekozen om onze magazijnen niet in Nederland te vestigen.  

Na het verzenden van de bestelling wordt het binnen 1-2 weken geleverd.

Volg uw pakket hier